Sperbank online keš kredit

Sberbank online keš kredti je 100% digitalni „Smart keš kredit“. Ovo je jedinstven proizvod na tržištu Srbije, s obzirom na to da je klijentima omogućen pristup putem internet i mobilnog bankarstva.

Za manje od 5 minuta i sa 0% cimanja, klijenti Sberbanke mogu da odaberu željeni kredit. Nakon toga prođu kroz proces odobrenja, potpišu dokumentaciju online i budu isplaćeni sa bilo koje platforme. Nije bitno da li se radi o internet bankingu ili mobilnom bankingu. Na taj način je Sberbanka jedinstvena na tržištu Srbije.

Zahvaljujući Sberbanci, sada je moguće podići keš kredit u maksimalnom iznosu do 360.000 dinara. Rok otplate je do 36 meseci, a sve to bez i jednog papira ili odlaska u banku. Ceo proces u potpunosti je digitalizovan i kao takav prilagođen klijentu, njegovim potrebama i poštovanju njegovog vremena.

Sperbank online keš kredit

Sberbank i digitalno bankarstvo

– Sberbank Srbija okrenuta je svojim klijentima i unapređenju korisničkog iskustva u poslovanju sa bankom, kroz opsežnu digitalnu transformaciju i poboljšanje efikasnosti. Nastojimo da uvek budemo tamo gde je klijent, na način na koji to klijentu odgovara. To u današnje vreme podrazumeva jednostavne, pouzdane i brze digitalne proizvode i usluge. Smart keš kredit prati potrebe korisnika i nudi im mogućnost realizacije kredita kada oni žele i odakle žele, bez dolaska u banku i bez papirne dokumentacije. To je jednistven način na tržištu Srbije, putem internet i mobilnog bankarstva. Sberbank Srbija na ovaj način potvrđuje svoju poziciju digitalne banke, inovatora, okrenutog potrebama korisnika, u skladu sa vremenom u kojem živimo. – izjavio je Velimir Stanojević, direktor odeljenja za digitalno bankarstvo Sberbanke.

Tokom proteklih šest godina, koliko posluje na našem tržištu, Sberbank Srbija dokazala se kao moderna, efikasna i inovativna banka koja pruža najbolje korisničko iskustvo putem svojih digitalnih kanala. Takođe ima jedinstvenu digitalnu ponudu. Klijentima pruža niz benefita, a 100% digitalni „Smart keš kredit“ jedan je od najnovijih u ponudi ove banke.

Obezbedite sebi neophodna sredstva sa 0% cimanja za samo 5 minuta!

Nešto više o vestima iz oblasti bankarstva možete pročitati klikom OVDE

uredio: Polosi team

autor: Telegraf