Pokretanje sopstvenog biznisa – obuka NSZ-a

Pokretanje sopstvenog biznisa – projekat beogradske Nacionalne službe za zapošljavanje.

Grad Beograd poziva sve zainteresovane sugrađane da se prijave za besplatne Radionice „Znanjem do cilja”, namenjene sticanju znanja iz oblasti pokretanja sopstvenog biznisa, koje će biti organizovane u periodu od 19. do 23. februara 2018. godine.

Pokretanje sopstvenog biznisa – obuka u NSZ Beograd

Radionice „Znanjem do cilja“ su namenjene budućim preduzetnicima, odnosno svima kojima su potrebne informacije i elementarno znanje neophodno za osnivanje, upravljanje i finansiranje poslovne ideje.

Svi zainteresovani kandidati mogu se prijaviti Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinacije odnosa sa građanima (Beokom servis) svakog radnog dana od 7 do 22 časa, na brojeve telefona:

0800 11 00 11 za pozive iz fiksne telefonije Telekoma ili
011 3090-007 za ostale fiksne telefonske mreže i mobilne operatere.

Program Radionica „Znanjem do cilja“ organizuje grad Beograd u saradnji sa Savetom za zapošljavanje grada Beograda i ostalim relevantnim gradskim i republičkim institucijama.

Potvrdu o uspešno završenom edukativnom programu „Znanjem do cilja”, kandidati će dobiti ukoliko budu prisustvovali svim radionicama.

Vreme održavanja radionica je od 11 do 15 časova, a mesto održavanja je naznačeno u tabeli koja se može videti na sajtu Grada Beograda.

autor: Polosi team

izvor: web site Nacionalne službe za zapošljavanje