Neverovatna osiguranja – što luđe to luđe :)

Neverovatna osiguranja su u stvari postala standard i Sjedinjenim Američkim Državama i u stvari neka vrsta hita/trenda.

Neverovatna osiguranja – jezik kao glavna vrednost

Gene Simmons, basista kultnog rok benda KISS iz 70-ih, jednom je osigurao jezik za 1.000.000 američkih dolara. Stvarno ti Amerikanci, šta sve njima pada na pamet! Ali opet, dobro je znati koliko su fleksibilne osiguravajuće kuće – sve može, makar to bio i jezik 🙂

Vredi li ga osigurati?

Izgled zaštitnog znaka benda koji se sastoji od crno-bele boje za lice dopunjen je potezom Simmonsa s potpisom – viri mu jezik.

A šta ako me otmu vanzemaljci?

Osiguranje za otmicu od vanzemaljaca, poznato i kao NLO osiguranje, trebalo bi vas pokriti u slučaju da možete dokazati da su vas oteli neljudski oblici života.

A šta ako vas otmu vanzemaljci’

Osiguravajuće društvo za otmice NLO-a u Altamont Springsu na Floridi prodaje polisu za otmicu od strane vanzemaljaca vrednu 10.000.000 USD.

Zanimljivo je da je kompanija stvarno platila potraživanja i prodala više od 100.000 polisa. Možete li zamisliti da je 100 000 ljudi kupilu takvu polisu i mislilo da i ako postoje vanzemaljci, i ako stvarno dođe baš do njihove otmice, da će im biti bitno da naplate tu polisu!?

Koliko mi vredi gluteus?

Multitalentovana pevačica, plesačica, glumica Jennifer Lopez proslavila se ne samo zbog svojih izvanrednih muzičkih i glumačkih nastupa, već i zbog svoje sladostrasne figure. U stvari, dobro obdareni gluteus maximus J-Loa

Mnogo para – ili ne?

privukao je toliko divljenja i pažnje, da je postao vlastiti meme i možda je bio inspiracija za talas žena koje traže hirurške implantate kako bi poboljšale svoje donje crte. Ubrzo se počela širiti vest da je Lopez osigurala svoju najveću fizičku imovinu za milijardu dolara – no je li glasina bila istinita?

autor: Tim Benefit