NAŠ TIM

  • Naš tim čine stručni ljudi u finansijskom savetovanju sa dugogodišnjim iskustvom i zapaženim rezultatima u radu sa ljudima.
  • To su posvećeni profesionalci uvek spremni da pruže potrebne informacije i pomoć svojim klijentima i zainteresovanim ljudima
  • Takođe, postoji i mlađi deo tima, koji stiče potrebna znanja  i veštine za ovaj prilično zahtevan posao i biznis. U svakom slučaju najvažnije nam je zajedničko uverenje da radimo jedan vrlo važan i human posao, značajan za ogromnu većinu građana. Misija nam je da uvedemo u svaku kuću finansijsku pismenost i odgovornost za zajedničko dobro svih ukućana. Želja nam je blagovremena zaštita zdravlja, prihoda i budućnosti svakog pojedinca u Srbiji.   
  • U tako važnom poslu imamo veliku podršku eminentnih kuća, koje svojim kvalitetnim proizvodima olakšavaju nama i klijentima da pronađemo najbolja rešenja za njihove životne situacije.                                                                                                              
  • Zbog svega navedenog vas pozivamo da nas slobodno kontaktirate i informišete se u sopstvenom interesu bez ikakvog ustručavanja ili obaveze. Naš glavni cilj je da ispravnim pristupom i rezultatima zaslužimo i sačuvamo vaše poverenje.                                    
  • Iskustva nam pokazuju da je naša pomoć potrebna mnogima pre ili kasnije. Najvažnije za obe strane je to da ne bude prekasno. U svakom slučaju na vama je odluka kada ćete sopstvenom životu i budućnosti najmilijih dati novu sigurniju dimenziju. 

Vaš tim Polisa osiguranja.