Merkur osiguranje za decu – OSMEH plus

Nakon prvih zubića, puno pelena i mnogih neprespavanih noći danas sa ponosom možete reći: “Deca jesu naše najveće blago”. Potrebno je pomoći im, podržati ih i usmeriti ih na pravi put. U ovome Vam može biti dobar partner program Osmeh plus osiguravajuće kompanije Merkur. Poklonite svom mališanu najvrednije – osiguranu budućnost.

Za bezbrižnije i sigurnije sutra Vašeg deteta obezbedite već danas program štednje i omogućite mu na taj način finansijsku samostalnost kada mu bude najpotrebnija. Paket osiguranja OSMEH plus uključuje program štednje uz osiguranje od posledica nezgode i namenjen je roditeljima, bakama, dekama, rođacima i svima onima koji žele da obezbede finansijsku sigurnost najmlađima.
Vaše dete u 19-toj godini života može iskoristiti ušteđenu sumu za finansiranje najboljeg obrazovanja u zemlji ili inostranstvu, kao startni kapital za započinjanje privatnog poslovanja ili kao sigurnost pri započinjanu samostalnog života.

osiguranje za decu


Svesni smo toga da našu svakodnevnicu mogu da poremete iznenadni i nepredviđeni događaji koje ne možemo sprečiti, a koji mogu ugroziti zdravlje, pa čak i život. Zato je u program OSMEH plus uigrađeno osiguranje za slučaj od posledica nezgode, koje će Vašem detetu obezbediti finansijsku podršku ukoliko nastupe neželjeni događaji. Merkur osiguranje garantuje isplatu ugovorene osigurane sume i naknade za slučaj nastanka trajnog invaliditeta, loma kosti i bolničkih dana.

Ako i Vi smatrate da je osiguranje za decu, za njihovu budućnost i Vašoj porodici bitna stvar kontaktirajte nas da Vam objasnimo detalje ovog programa klikom OVDE ili nas slobodno pozovite na brojeve:
064/189-10-10 i 063/10-20-160

izvor: Merkur osiguranje

uredio: Tim Benefit